Descoperă Serviciile Complete de Îngrijire Dentară la Etic Dent


La Etic Dent Bucuresti, ne mândrim cu furnizarea unei game complete de servicii stomatologice, proiectate pentru a răspunde tuturor nevoilor tale dentare sub un singur acoperiș. De la prevenție la tratamente complexe, echipa noastră de experți este aici pentru a-ți asigura sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

Prevenție și Îngrijire Generală

Sănătatea orală începe cu prevenția. Oferim examinări dentare regulate, curățări profesionale și tratamente de fluorizare pentru a preveni apariția cariilor și a bolilor gingivale. În plus, educăm pacienții noștri despre cele mai bune practici de igienă orală, pentru a-și menține sănătatea dentară între vizitele programate.

Cosmetică Dentară

Pentru cei care doresc să-și îmbunătățească estetica zâmbetului, oferim o varietate de tratamente cosmetice. De la albirea profesională a dinților, la fațete și bonding dentar, echipa noastră poate transforma orice zâmbet pentru a-ți crește încrederea și satisfacția.

Restaurare Dentară

În cazul în care dinții sunt deteriorați sau lipsesc, avem soluții de restaurare care să restabilească funcționalitatea și estetica. Coroanele, punțile și implanturile dentare sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, asigurându-se că rezultatele sunt nu doar durabile, dar și naturale la vedere.

Endodonție

Tratamentele de canal sunt esențiale pentru a salva dinții care altfel ar necesita extracție. Procedura noastră de endodonție utilizează tehnici avansate pentru a trata infecțiile din interiorul dintelui, eliminând durerea și restabilind sănătatea dintelui afectat.

Ortodonție

Pentru alinieri dentare și corecții ale mușcăturii, oferim soluții moderne de ortodonție, inclusiv aparate ortodontice tradiționale și opțiuni invizibile, potrivite pentru adulți și copii. Aceste tratamente sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor și stilului de viață al fiecărui pacient.

Chirurgie Orală

Echipa noastră include chirurgi maxilofaciali cu experiență în extracții dentare, inclusiv extracții de măsele de minte și alte proceduri chirurgicale necesare pentru sănătatea ta orală. Fiecare procedură este efectuată cu grijă, asigurându-va ca siguranta si confortul  tau,sunt prioritare

Parodontologie

Tratăm și gestionăm condițiile legate de sănătatea gingiilor, de la gingivită la forme mai avansate de boală parodontală. Serviciile noastre parodontale includ detartraje sub și supragingivale, planning radicular și terapii regenerative pentru a ajuta la menținerea structurii suportive a dinților.

Implanturi Dentare

Oferim, de asemenea, soluții avansate de implanturi dentare pentru cei care caută o alternativă durabilă și estetică la punți sau proteze dentare. Implanturile noastre sunt concepute pentru a imita rădăcina naturală a dintelui, oferind o fundație solidă pentru coroanele sau punțile care se atașează deasupra. Aceasta nu doar că îmbunătățește funcționalitatea și aspectul zâmbetului, dar ajută și la prezervarea structurii faciale, prevenind pierderea osoasă care poate apărea odată cu pierderea dinților. Procesul nostru detaliat de planificare și execuție asigură că fiecare implant este personalizat pentru a se potrivi perfect și confortabil, maximizând șansele de succes pe termen lung pentru fiecare pacient.

Tehnici Inovatoare pentru o Experiență Fără Durere

Înțelegem că anxietatea și teama de durere sunt preocupări comune pentru mulți dintre pacienții noștri. De aceea, Etic Dent  s-a angajat să folosească tehnici inovatoare și metode de anestezie avansate care să asigure o experiență cât mai confortabilă și lipsită de durere. Fie că este vorba de o simplă curățare dentară sau de proceduri mai complexe, cum sunt implanturile dentare, echipa noastră utilizează cele mai bune practici pentru a minimiza disconfortul și pentru a te ajuta să te simți relaxat și în siguranță pe durata întregii vizite.

Indiferent de nevoile tale dentare, la Etic Dent Bucuresti, te poți aștepta la o îngrijire de excepție.Fie ca iti doresti un zambet mai stralucitor,ai nevoie de tratamente mai complexe sau pur si simplu cauti cele mai bune practici de preventie,echipa noastra experimentata si dedicata este aici pentru a te asigura ca primesti ingrijirea de care ai nevoie intr-un mediu prietenos si professional.

Scroll to Top
Call Now Button